10 august 2016 revista-piata.ro
Zuzu STORS – abia lansat de Albalact – este iaurtul obținut printr-un proces de fabricație introdus în premieră în România, prin care iaurtul este “stors” pentru a păstra tot ce are mai bun, mai pur și mai nutritiv.
Noile iaurturi Zuzu Stors sunt produse exclusiv din cel mai bun lapte proaspăt de la ferme locale selectate, la care se adaugă culturi lactice vii. Zuzu Stors are doar 2% grăsime și 8 grame de proteine – de două ori mai multe proteine față de un iaurt clasic, obținute natural prin concentrarea laptelui. Procedeul se numește ultrafiltrare. Procesul de fabricație unic al lui Zuzu Stors concentrează nu mai puțin de trei litri de lapte într-un kilogram de iaurt cu gust intens, proaspăt, ușor acru, cremos și hrănitor, dar fără a fi gras. Zuzu Stors nu doar hrănește cu tot ce e mai bun și mai natural, dar aduce și beneficii pentru organism – are culturi lactice vii care contribuie la echilibrul sistemului digestiv și nu conține lactoză, un component al laptelui mai greu de digerat.
Gama Zuzu Stors pune pe raft iaurt natural cu 2% grăsime (150 gr), iaurt natural Bifidus cu 2% grăsime (150 gr) și iaurt natural cu mix de stafide, merișoare și goji (148 gr). Iaurtul natural Bifidus Stors conține șase culturi lactice vii și active: L. acidophilus LA-5®, Bifidobacterium BB-12®, S. Thermophilus, L. Bulgaricus, L. Rhamnosus si L. Paracasei.